Coronavirus

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het uitbreken van het coronavirus (COVID-19) tot een internationale noodsituatie uitgeroepen. Als gevolg hiervan heeft het RIVM coronamaatregelen getroffen waar wij ons allen aan hebben te houden.

 

Binnen ToekomstGroep hebben de directieleden dagelijks overleg om de preventieve maatregelen binnen de diversie divisies te coördineren. Hierbij is het onze eerste prioriteit om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, hun gezinsleden en onze klanten te waarborgen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat we onze werken kunnen blijven uitvoeren. 

 

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en hebben we nauw contact met onze opdrachtgevers over het veilig uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast is er door Bouwend Nederland en Techniek Nederland een protocol opgesteld dat duidelijkheid biedt aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten en alle werkenden in deze sectoren. Dit protocol dient als handvat voor de veilige uitvoering van werkzaamheden en wordt door onze medewerkers nageleefd.


Door samenwerking sterk 
Alleen samen krijgen we corona onder controle<<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >