Hé werkvoorbereider! Race jij jezelf in een Ferrari 360 Modena naar de Toekomst?

Welke werkvoorbereider racete zichzelf in een Ferrari 360 Modena naar de Toekomst?
Wij zoeken werkvoorbereiders voor onze bouwdivisie Bouw Andijk en servicedivisies Alkmaar en Andijk om ons leuke, unieke en groeiende bedrijf te komen versterken.

Beschik jij over de benodigde PK’s? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@toekomstgroep.nl en maak kans jezelf te plaatsen voor een pole position op onze selectiedag.

Voor geschikte kandidaten organiseren wij namelijk een selectiedag anders dan anders. Die wordt nl. heel speciaal; een kennismaking met ToekomstGroep (wie en wat we zijn) in combinatie met het rijden in een Ferrari. Wie droomt daar nu niet van?

De kans op een nieuwe baan naast het opdoen van een unieke ervaring in een Ferrari krijg je misschien maar 1x in je leven!

Klik hier voor meer informatie over de vacature werkvoorbereider voor ToekomstBouw en/of ToekomstService? Of lees onze post op LinkedIn  https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6915286149204697088

 

“Eens ToekomstGroep, altijd ToekomstGroep!” Een bedrijf waar hard gewerkt wordt, waar je kansen krijgt om jezelf helemaal te ontplooien en de sfeer uitstekend is.

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 21-07-2022

    ToekomstTechniek BRL 6000-25 CO / Gasketelwet gecertificeerd... Lees meer >

  • 31-03-2022

    Hé werkvoorbereider! Race jij jezelf in een Ferrari 360 Modena naar de Toekomst?... Lees meer >