ToekomstGroep voert meerjarig onderhoud uit voor Rijksgebouwendienst in Noord-Holland

De kerntaak van het Rijksvastgoedbedrijf (voorheen de Rijksgebouwendienst) is te zorgen voor passende huisvesting van de rijksoverheid. Onder de rijkshuisvesting vallen onder andere de ministeries,de rijksdiensten en de Hoge Colleges van Staat. Op het gebied van architectuur, beeldende kunst en monumentenbeleid wil de Rijksgebouwendienst een leidende, innoverende rol spelen. Het Rijksvastgoedbedrijf wil het goede voorbeeld geven waar het gaat om architectuur, stedenbouw, locatiekeuze en milieuaspecten.

 

Na een uitgebreide selectie- en beoordelingsfase werd ToekomstGroep geselecteerd voor de gunningsfase van het meerjarig onderhoud.

Bij deze gunningfase op EMVI-criteria is door ToekomstGroep de economisch meest voordelige inschrijving gedaan.

ToekomstGroep gaat voor minimaal de komende 4 jaar alle bouwkundige onderhoudswerkzaamheden en het dagelijks klachten- en storingenonderhoud uitvoeren aan gebouwen van het Rijksvastgoedbedrijf in de provincie Noord-Holland. Deze gebouwen hebben gezamelijk een oppervlakte van circa 130 duizend vierkante meter.

 

Vanuit het strategisch gelegen KlantContactcenter van ToekomstGroep, ondersteund door 10 regionaal verspreide ondersteuningslocaties, zal deze taak als vanzelfsprekend worden uitgevoerd met het bekende serviceniveau.

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >