Feestelijke opening basisschool WereldWijs - Zoetermeer

Basisschool “WereldWijs” te Zoetermeer is op 23 juni in het bijzijn van alle leerlingen, ouders, leerkrachten en twee afgevaardigden namens ToekomstGroep onder een stralende zon geopend. Voor de leerlingen werd het een onvergetelijke dag van een nieuw begin in hun schoolcarrière.

ToekomstGroep heeft bij het bestaande schoolgebouw renovatiewerkzaamheden uitgevoerd en een geheel nieuwe entree gecreëerd. Een groot deel van de bestaande beglazing is vervangen en het pand is van binnen en buiten compleet opnieuw in de verf gezet. De nieuw aangebrachte houten gevellatten op de buitengevels geven het pand nu een luxe uitstraling. Bovendien is voor de bestaande entree een aanbouw gemaakt en deze is voorzien van een glazen vliesgevel. De combinatie van gevellatten en de nieuwe entree heeft geresulteerd in een nieuw charisma van het pand.


Na de in gebruik name van de school was het al snel alsof het nooit anders was geweest voor de jonge leerlingen. De flexibiliteit waarmee de leerlingen met de veranderingen omgaan is bewonderenswaardig.
De kinderen lopen met vrolijke gezichten rond in en om de school en dat geeft een goed gevoel voor een ieder die zich heeft ingezet bij de werkzaamheden.

Wij hebben als ToekomstGroep meegewerkt aan het creëren van een mooie nieuwe leslocatie voor de mensen en wellicht collega's van de Toekomst.

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >