Het college van Medemblik op bezoek bij ToekomstGroep

Jan Piet Konijn en Dick Zwarthoed, directeuren van ToekomstGroep Andijk, ontvingen op 7 december een afvaardiging van het college met koffie en lekkers en een presentatie die duidelijk maakt waar het bedrijf voor staat. Een foto van de drie oprichters van ToekomstGroep opent het gesprek.

Foto directeuren Toekomst Groep Andijk met Harry Nederpelt

In1965 bundelden Jan Rinkel, Jan Haak en Hotse de Jager hun krachten. Inmiddels alweer 50 jaar geleden: dit jubileum is afgelopen oktober vol trots gevierd.

Het bedrijf bestaat uit vier disciplines die nauw samenwerken: ToekomstBouw, ToekomstGlas, ToekomstSchilders en ToekomstService. Doel van de ToekomstGroep: onderscheidend en vernieuwend werken en in samenwerking met opdrachtgevers toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen bieden.

 

Landelijke orderportefeuille

De hoofdvestiging zit in Andijk. Daarnaast zijn er vestigingen in  Alkmaar, Almere en Amsterdam. Het bedrijf bedient een grote markt in binnen- en buitenland. Dick Zwarthoed: ”Wij hebben de landelijke renovatie van een grote supermarktketen verzorgd. Doordat wij vier disciplines in huis hebben, kunnen wij snel en efficiënt werken. Dat maakt ons sterk in ons werk. Door deze kracht zijn wij ook de magere jaren goed doorgekomen.” Het bedrijf bedient een grote markt; van de renovatie van luxe hotels in Amsterdam tot het onderhoud van penitentiaire inrichtingen. Maar ook het VU medisch centrum Amsterdam zit in de portefeuille. Momenteel werkt het bedrijf als hoofdaannemer aan de grote uitbreiding van Enza Zaden in Enkhuizen; een megaklus!

 

Tevreden personeel, duurzaam ondernemen

Het bedrijf heeft 337 mensen in dienst. Jan Piet Konijn: “Het is onze ambitie om iedere maand een medewerker in dienst te nemen; geleidelijke groei. Tevreden personeel vinden wij heel belangrijk. Dat bereik je door continuïteit na te streven, ontwikkelmogelijkheden en zekerheid te bieden.” Maatschappelijke betrokkenheid is een vanzelfsprekendheid voor het bedrijf. Innovatie, integer zaken doen, zorg voor het milieu, duurzaam ondernemen en klantvriendelijkheid vormen de basis van het dagelijks denken en doen.

 

Toekomst Groep blijft kijken naar de toekomst. Jan Piet Konijn: “Continuïteit van de Groep staat voorop!”<<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 25-11-2021

    Gemeente Medemblik kiest ToekomstGroep als Duurzaamste Ondernemer 2021... Lees meer >

  • 13-09-2021

    ToekomstGroep partner klimaatbestendig Wijzonolbos... Lees meer >