OfficiŽle opening van, door ToekomstGroep gerestaureerde, sporthal

Woensdag 29 januari jl. was het dan eindelijk zover. Onder grote belangstelling werd het gerestaureerde "Sportcentrum De Pijp" officieel geopend door Paul Slettenhaar, stadsdeelvoorzitter en portefeuillehouder sport van Stadsdeel Zuid Gemeente Amsterdam. 

 

Samenwerken en plannen

ToekomstGroep kreeg op 15 augustus 2013, op basis van EMVI, de schriftelijke opdracht  van Stadsdeel Zuid Gemeente Amsterdam voor de restauratie. Krap 3 weken later is er gestart met de werkzaamheden. Zeer krappe planning, 16 beschikbare werkweken, waaronder 10 zaterdagen. Vele medewerkers waren bereid om vol enthousiasme werkzaamheden te verrichten in de weekenden, dit met name om de planning te kunnen waarborgen naar de opdrachtgever. Om u een idee te geven, totaal waren er 24 bedrijven en 135 verschillende personen betrokken bij de restauratie om het uiteindelijke resultaat neer te zetten. Gedurende de restauratie konden alle activiteiten binnen de sporthal gewoon doorgang vinden en hebben de gebruikers nauwelijks hinder ondervonden van de verbouwing.

 

Deskundig bouwteam

De inzet van een deskundig bouwteam vanuit de opdrachtgever in samenwerking met Bouwkundig adviesbureau Artch, heeft er voor gezorgd dat de samenwerking vanuit GGG ToekomstGroep als zeer prettig is ervaren.

 

     <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >