Samen met ToekomstGroep viert Intermaris verduurzaming 2000ste woning

Met het leggen van vier ‘groene’ tegels door Han Leurink en Ton van Langen, respectievelijk directielid van Intermaris en ToekomstGroep, is op 14 juni de verduurzaming van de 2000ste huurwoning van de woningcorporatie in 4 jaar gevierd. Dit vond plaats in de IJsselstraat in Purmerend, waar nu gewerkt wordt.

 

De woningen zijn in samenwerking met ToekomstGroep en nog 2 andere aannemers uitgevoerd, waarbij ervaring, kennis op het gebied van verduurzamen, oplossingsgerichtheid en communicatieve vaardigheid voor Intermaris de basis vormden om met deze partijen in zee te gaan.

 

In de wijken zijn het de uitvoerende partijen, die de dagelijkse gesprekspartner zijn voor de bewoners van de woningen. Zij maken de afspraken met de bewoners, houden waar mogelijk rekening met hun wensen. En spreken dezelfde taal als opdrachtgever Intermaris.

 

De woningcorporatie kiest in samenspraak met de aannemer voor “de meest innovatieve maar juist bewezen technieken, waarvan zij weten dat deze echt voor energiebesparing zorgen”.

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 25-11-2021

    Gemeente Medemblik kiest ToekomstGroep als Duurzaamste Ondernemer 2021... Lees meer >

  • 13-09-2021

    ToekomstGroep partner klimaatbestendig Wijzonolbos... Lees meer >