Start heiwerk Agrotheek - Wieringerwerf

Vrijdagmorgen 13 maart is de start van het heiwerk van de nieuwbouw van de 2e fase van CAV Agrotheek in Wieringerwerf officieel gevierd.

 

Met deze ceremonie werd de start van de nieuwbouw van gebouw D op het terrein van Agrotheek gemarkeerd. Het heiwerk van de ruim 600 betonpalen onder het nieuwe gebouw is het begin van de volgende fase in de uitbreidingsplannen die door ToekomstBouw wordt uitgevoerd.

 

                  

 

Na een aanbestedingstraject, waarbij ToekomstBouw wederom als meest geschikte partij naar voren kwam, bleek dat de nieuwbouw op dat moment niet binnen het beschikbare budget van CAV Agrotheek viel.

Na een intensief bezuinigingstraject tussen ToekomstBouw en CAV Agrotheek is, door het doen van slimme technische aanpassingen en optimalisaties, bereikt dat de nieuwbouw wél past binnen de financiële doelstellingen. En dit zonder afbreuk te doen aan de uitgangspunten van het ontwerp van ME-2 architecten, én de functionaliteit van het nieuwe gebouw.

 

Het nieuwe gebouw D met een inhoud van bijna 30.000m3 zal nog voor het najaar van 2015 worden opgeleverd en in gebruik genomen gaan worden.<<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 25-11-2021

    Gemeente Medemblik kiest ToekomstGroep als Duurzaamste Ondernemer 2021... Lees meer >

  • 13-09-2021

    ToekomstGroep partner klimaatbestendig Wijzonolbos... Lees meer >