ToekomstGericht 4 You gekozen door 2 woningcorporaties tijdens BIK Challenge

ToekomstGroep, Ladies@Work, Kodi b.v. en Gerrie Starreveld hebben zich in een consortium verenigd onder de naam ToekomstGericht 4 You. Het consortium heeft op 12 mei deelgenomen aan de BIK Challenge van de Kamer van Koophandel, waar 5 woningcorporaties bij marktpartijen de uitvraag neer hebben gelegd om samen huurwoningen slim en energiezuinig te renoveren.

 

De coalitie mocht zich inschrijven bij maximaal 3 van de 5 woningcorporaties. Vooraf hadden zich 19 partijen aangemeld, waarvan er 11 uitgenodigd werden voor een pitch. De woningcorporaties kozen uit de 11 overgebleven coalities er maximaal 4 voor een pitchgesprek van steeds 12 minuten. Na deze 4 gesprekken kozen de woningcorporaties elk 2 coalities om de werkzaamheden te laten uitwerken en het beste plan van de twee krijgt in principe het werk gegund.

 

ToekomstGericht 4 You werd als eerste gekozen door zowel Woningstichting Kennemer Wonen als Woningbedrijf Velsen.

 

ToekomstGericht 4 You is zeer content met dit resultaat en in potentie het uitzicht op het maken van een paar mooie werken. Van de 11 aanwezige consortiums zijn er maar 7 gekozen, de andere consortiums gingen met lege handen naar huis.

 

        <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 25-11-2021

    Gemeente Medemblik kiest ToekomstGroep als Duurzaamste Ondernemer 2021... Lees meer >

  • 13-09-2021

    ToekomstGroep partner klimaatbestendig Wijzonolbos... Lees meer >