ToekomstGroep genomineerd voor "Ondernemer van het jaar 2016"....

De genomineerden zijn bekend!

genomineerden

De jury heeft haar keuze gemaakt en een shortlist opgesteld met drie kandidaten per prijscategorie.

Wie wordt Westfries ondernemer van het jaar?

Het ultieme hoogtepunt van het Ondernemersgala: de bekendmaking van de Rabobank Westfriesland Méér Prijs. Wie mag zich ondernemer van het jaar noemen? Welk bedrijf gaat er met die felbegeerde trofee vandoor? Dat blijft tijdens deze zilveren editie van het Westfries Ondernemersgala tot het laatste moment geheim.

Westfriesland barst qua bedrijvigheid haast uit zijn voegen. Steeds meer ondernemers vinden de weg ernaar. Na lang debatteren koos de jury voor de volgende kandidaten:

 • ABZ Seeds: de lekkerste aardbeien ter wereld komen uit Andijk

  Passie voor een product vertalen naar een bloeiend en internationaal toonaangevend bedrijf. Gé Bentvelsen deed het met ABZ Seeds. Het bedrijf veredelt aardbeien via zaad en veroorzaakte daarmee een revolutie in de aardbeienmarkt. Innovatief, ondernemend en met liefde voor het vak. ABZ Seeds mag zich met recht de keizer onder de zomerkoninkjes noemen.

 • ToekomstGroep: de nieuwe bloei van de bouwwereld begint in Andijk

  Dat je sterker dan ooit uit een crisis kunt komen, bewijst ToekomstGroep uit Andijk. Directeur Jan Pieter Konijn en zijn medewerkers weten als geen ander hoe een modern bouwbedrijf het beste uit de markt kan halen. Door alles in huis te hebben, bijvoorbeeld: bouw, glas, schilderen en service. Maar ook door mee te denken. ToekomstGroep komt met oplossingen die de klant vaak zelf nog niet heeft bedacht.

 • De Eekhoorn: inspiratie uit Zwaagdijk voor ieder interieur

  Gamma, Karwei, Sissy Boy, vtwonen en talrijke meubelbedrijven in Nederland en ver daarbuiten: De Eekhoorn uit Zwaagdijk-Oost voorziet ze van interieurideeën. Met de drie broers Gerard, Winfried en Jos de Smit aan het roer is De Eekhoorn een uiterst succesvol leverancier van meubelen en interieurartikelen aan grootwinkelbedrijven, meubelspeciaalzaken en online retailers in binnen- en buitenland. Een modern en innovatief bedrijf met een scherp oog voor kwaliteit.

Drie sterke merken. Ieder voor zich innovatief, dynamisch en met een duidelijke visie op de toekomst. Toch kan er straks maar één de winnaar zijn. Wie wordt op 11 februari uitgeroepen tot ondernemer van het jaar? Wie wint de Rabobank Westfriesland Méér Prijs? Het blijft spannend tot de laatste seconde!<<< Overzicht

LaatsteNieuws

 • 25-11-2021

  Gemeente Medemblik kiest ToekomstGroep als Duurzaamste Ondernemer 2021... Lees meer >

 • 13-09-2021

  ToekomstGroep partner klimaatbestendig Wijzonolbos... Lees meer >