ToekomstGroep krijgt opdracht van Intermaris voor verduurzamen van 95 woningen

Bouwteam verduurzaming 95 woningen Purmerend

 

ToekomstGroep gaat de komende periode in opdracht van woningcorporatie Intermaris 90 huurwoningen en 5 koopwoningen renoveren en verduurzamen.

 

 

Tijdens een korte maar zeer intensieve selectiefase werd door Intermaris aan 5 bedrijven gevraagd om een voorstel te doen voor het in bouwteam renoveren en verduurzamen van de woningen.

 

Na de selectiefase is gebleken dat het voorstel van ToekomstGroep voor Intermaris de meeste kwaliteit oplevert binnen het beschikbare budget.

 

Hierbij is het uitgangspunt dat alle woningen na renovatie minimaal een label B krijgen. Tevens maakt een groot aantal van de woningen een labelsprong naar het zeer energiezuinige label A. Door de energiebesparende maatregelen kunnen de bewoners na de renovatie 40% besparen op hun energiekosten.

 

Op alle gestelde selectiecriteria bleken de voorstellen van ToekomstGroep als beste uit de bus te komen. Zowel kwalitatief als financieel en uiteraard binnen de door Intermaris gestelde planning.

 

Na ondertekening van de bouwteamovereenkomst is direct gestart met de engineering en voorbereiding, zodat de 95 woningen nog vóór de bouwvak van 2015 geheel gerenoveerd en verduurzaamd zijn.

 

 


 

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 21-07-2022

    ToekomstTechniek BRL 6000-25 CO / Gasketelwet gecertificeerd... Lees meer >

  • 31-03-2022

    Hé werkvoorbereider! Race jij jezelf in een Ferrari 360 Modena naar de Toekomst?... Lees meer >