ToekomstGroep sponsor Serious Rescue voor Serious Request!

Ook dit jaar sponsort ToekomstGroep Reddingsbrigade De Streek met de NPO 3FM-actie Serious Request. Het ene goede doel helpt het andere goede doel. Diverse reddingsbrigades in Nederland komen in actie voor het goede doel van 3FM. Het is maar liefst de negende editie van Serious Rescue en vindt plaats van 20 t/m 23 december met als bestemming Utrecht. Het thema van dit jaar is 'De Lifeline - Het redden van levens'.

 

In de week voor Kerstmis, van 18 t/m 24 december, trekken drie teams met dj's van nationale radiozender NPO 3FM vanaf drie locaties richting muziekgebouw Tivoli Vredenburg. Hun tochten door Nederland worden afgelegd in het kader van de 3FM-actie Serious Request.


Reddingsboten
Maar niet alleen deze vertegenwoordigers van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) gaan van 'van actie naar actie'. Verenigd in Serious Rescue varen leden van reddingsbrigades in een lang lint zo'n 100 kilometer in drie dagen. Op 20 december worden de reddingsboten gelanceerd. Het gezamenlijke vertrek is op 21 december en de aankomst in Utrecht op 23 december.


Doelen
Het jaarthema, 'De Lifeline - Het redden van levens', is gekoppeld aan drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld, noodhulp bij oorlog en conflicten. Het doel van Serious Rescue is om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoring en andere activiteiten.


ToekomstGroep sponsort Reddingsbrigade De Streek wederom met het beschikbaar stellen van 2 negen persoons vervoerbussen.
 

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 21-07-2022

    ToekomstTechniek BRL 6000-25 CO / Gasketelwet gecertificeerd... Lees meer >

  • 31-03-2022

    Hé werkvoorbereider! Race jij jezelf in een Ferrari 360 Modena naar de Toekomst?... Lees meer >