ToekomstSchilders gaat geen uitdaging uit de weg

Na enkele weken voorbereiding was het vrijdag 30 juni eindelijk zover; het schilderen van 105 hotelkamers en dat in één dag! Plaats van handeling: The Student Hotel aan de Jan van Galenstraat te Amsterdam.
 

Alle schilders verzamelden zich om 09.30 uur in de ToekomstGroep vestiging te Amsterdam. Daar werd door projectleider Jurie van Veen een briefing gehouden over de inhoud en de werkwijze van het project. Daarna werd aan alle ploegen een instructieformulier uitgedeeld met daarop de uit te voeren kamernummers.
 

De schilderbeurt viel samen met de jaarlijkse ‘Checkout’. Op deze dag verlaten veel studenten het hotel en gaan weer naar huis waar ook ter wereld. Om de studenten de gelegenheid te geven hun hotelkamer leeg te ruimen was de aanvangstijd voor ons vastgesteld op 11.00 uur. Alleen was dit “vroege” tijdstip niet voor iedereen even makkelijk. Hierdoor kwam het voor dat wij moesten improviseren en diverse kamers moesten overslaan. Op verzoek van de opdrachtgever zijn toen in een ander gebouw 22 kamers aangepakt, die al leeg geruimd waren. Aan het einde van de dag waren 105 hotelkamers opnieuw geschilderd en deze staan er weer keurig bij.
 

Ondanks het improviseren verliepen de werkzaamheden gesmeerd en was de opdrachtgever meer dan tevreden over het neergezette resultaat, wij als ToekomstGroep delen deze mening.

 

  



<<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >