ToekomstService tekent contract voor onderhoud Rabobank vestigingen en OLGA’s in West-Friesland

Op 13 maart hebben Jan Piet Konijn (directeur ToekomstGroep), Jeroen Heuverkamp (Accountmanager – Flexim Netherlands BV) en Sandra van Spelde (Procurement Officer – Flexim Netherlands BV) een contract getekend om het onderhoud aan de Rabobank vestigingen en OLGA’s (Openbare Geldautomaten) in West-Friesland vanaf maart 2017 te verzorgen.

 

Flexim / Rabobank West-Friesland waren op zoek naar een dienstverlenend bedrijf dat absoluut een meerwaarde is voor alle partijen. Ze waren bewust op zoek naar een betrouwbare onderneming met meerdere disciplines in eigen beheer. Flexim / Rabobank West-Friesland zochten een uitvoerende/dienstverlenende partij die de verwachtingen continue overtrof, waarbij innovaties (product- en proces innovaties) zeer op prijs worden gesteld, en zo zijn ze vanzelfsprekend bij ToekomstService uitgekomen. 
De werkzaamheden worden zoveel als mogelijk overdag uitgevoerd, maar ToekomstService zal ook hier 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat staan bij calamiteiten, storingen en schades. 

 

Na reeds twee jaar met elkaar te hebben samengewerkt, zijn we samen tot een andere contractvorm gekomen. Het UNIEKE aan dit contract is, dat er geen einddatum is genoemd, het is in principe een contract voor het leven. Als we wederzijds tevreden blijven, gezamenlijk de door ons opgestelde KPI’s behalen en ieder jaar blijven innoveren dan is er geen reden om het contract op te zeggen.

 

Flexim is de facilitaire dienstverlener van de lokale banken van de Rabobank.

 

 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >