Transformatie kantoorpand tot 83 appartementen door ToekomstGroep

ToekomstBouw is de divisie die vanuit ToekomstGroep  het voormalig gemeentehuis van Zaandam transformeren gaat tot een woongebouw met 83 appartementen.

 

Half oktober 2015 werd ToekomstBouw benaderd met de vraag of wij 83 appartementen konden realiseren in een bestaand kantoorgebouw.

Alles wat er op dat moment was: een leegstaand pand en een idee over hoe de plattegrond van de appartementen er ongeveer uit moest komen te zien.

 

Binnen slechts enkele weken is het gehele idee voor de realisatie van de 83 appartementen samen met de opdrachtgever in bouwteam door ToekomstBouw volledig uitgewerkt tot een compleet bouwkundig en installatietechnisch plan wat voldoet aan de huidige bouwbesluiteisen.

 

Bij de uitwerking is door ons met name uitgegaan van gebruik van de kwaliteiten van het huidige kantoorgebouw en de mogelijkheid tot hergebruik van bestaande materialen en installaties, waardoor een optimale prijsstelling ten opzichte van de te leveren gegarandeerde eindkwaliteit is gerealiseerd.

 

Deze week zijn de handtekeningen onder de aanneemovereenkomst gezet, en ondertussen zijn de voorbereidingen en detail-engineering in volle gang. Zodat het gehele appartementencomplex nog in de loop van 2016 opgeleverd zal worden.

 


 <<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >