Wildcard voor de ‘Nudge Leadership Challenge’ gewonnen door Stefan Loos van ToekomstGroep

Drie jonge vastgoedonderhoudmedewerkers, Erin van Grinsven, Stefan Loos en Niek Slots, gaan een zwaar weekeinde tegemoet. De heren stonden in de finale in een wedstrijd voor een wildcard voor de ‘Nudge Leadership Challenge’. De jury stuurt ze alle drie naar dit duurzaamheids-bootcamp.

 

                

 

De wedstrijd was georganiseerd door Van Wijhe verf, dat eerder eigen managers naar dit prestigieuze weekeinde uitzond. De deelnemers gaan een vol programma volgen vol topsprekers en workshops over duurzaamheid.

De jury, bestaande uit Willem Lageweg, directeur MVO Nederland, Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer bij Tony’s Chocolonely en Marlies van Wijhe, Algemeen Directeur Van Wijhe Verf, was het unaniem eens over het feit dat  alle drie de finalisten een goede en aansprekende presentatie hebben gegeven.

‘We vonden het idee en de manier van overbrengen van Erin van Grinsven van Logchies Renovatie en Onderhoud, het meest aansprekend’.  Echter de presentaties en het enthousiasme van Stefan Loos van de ToekomstGroep en Niek Slots van Weijman Vastgoedonderhoud  waren ook dermate aansprekend dat we unaniem besloten hebben alle drie de finalisten af te vaardigen voor de Nudge Leadership Challenge.’

Deze zal plaatsvinden op 18, 19 en 20 september aanstaande.

Nudge is een duurzaamheidsplatform met meer dan 43.000 leden en in 2010 opgericht door Jan van Betten, voormalig CEO van Reed Elsevier in Duitsland. Nudge staat voor ‘New Union for the Development of a Green Economy’ en streeft naar een duurzame samenleving, door initiatieven van particulieren en bedrijven op allerlei manieren te verbinden, versterken en versnellen.  Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Nudge Leadership Challenge.  Deze heeft als doel om de volgende generatie leiders te inspireren en samen te brengen in een netwerk van organisaties die willen bijdragen aan duurzaamheid. In drie dagen tijd worden deze jonge professionals uitgedaagd en gaan ze de competitie aan om te laten zien dat ze daadkracht, visie en moed hebben om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om duurzaamheid. Zie ook www.nudge.nl.<<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >