LED-verlichting bij ToekomstGroep, een vanzelfsprekendheid!

ToekomstGroep heeft drie grote werklocaties; in Alkmaar, Amsterdam en Andijk. Deze locaties willen wij zo duurzaam mogelijk maken en houden. Dit is onderdeel van onze missie en visie (zie www.toekomstgroep.nl).


Gedragsveranderingen staan bij ons voorop, dus voeren wij intern constant campagne voor het milieu. Dat is vergelijkbaar met een huis. Al is een huis nog zo duurzaam, met slecht gedrag is het dweilen met de kraan open. Denk bijvoorbeeld aan het open laten staan van deuren en ramen. Gedragsverandering is een continu proces. Zodra de nut en noodzaak wordt ingezien van “omdenken” en milieubewustzijn, gaat het balletje vanzelf rollen. Daarom investeren wij in deze campagnes.

 

Een mooi voorbeeld hiervan is als we het binnen ToekomstGroep hebben over LED-verlichting. Er wordt dan gezegd: “dat is toch vanzelfsprekend!”. De gloeilampen en TL-balken worden bij ons langzamerhand een relikwie uit het verleden. Zonder er van bovenaf om te vragen neemt onze werkvloer zelf initiatief om de lampen in keten, bouwlampen en de LED-armaturen op kantoor te vervangen voor LED’s.


ToekomstGroep wil iedereen inspireren met dit voorbeeld. Het laat zien waar wij voor staan; “oefenen wat men predikt”.


Samen met u werken wij graag naar een duurzame toekomst.<<< Overzicht

LaatsteNieuws

  • 12-04-2021

    ToekomstGlas doet mee aan pilot voor circulair maken vlakglas... Lees meer >

  • 18-01-2021

    ToekomstGroep in top 10 Krachtigste Index onderhoud- & renovatiebedrijven van Nederland... Lees meer >