Nieuwbouw & transformatie

Intermaris – Hoorn

Verdeeld over twee locaties in Hoorn hebben we 37 sociale eengezinswoningen getransformeerd in slimme, duurzame, gezonde, comfortabele, energie neutrale én betaalbare woningen. Het zijn fijne woningen die voor iedereen bereikbaar zijn. De woningen hebben een zeer gezond binnenklimaat; we hebben ze allen voorzien van een bodem warmtepomp en vloerverwarming.

Werkzaamheden
Intermaris – Hoorn
Bijzonderheden

We hebben de omgevingsvergunning-procedure begeleid, door gemeente en opdrachtgever te helpen met de onderzoeken en procedures. Hier hoorde ook tekenwerk, details en advisering bij. Qua energieverbruik zijn de woningen nog beter uitgevallen dan dat we oorspronkelijk hadden gehoopt. De meeste huurders hebben nagenoeg geen energiekosten meer.

Intermaris – Hoorn
Intermaris – Hoorn

Meer beelden van
Intermaris – Hoorn
No items found.
Meer
Nieuwbouw & transformatie
projecten

30 appartementen ‘Meerpaal’ - Anna Paulowna

Naast het gefaseerd verduurzamen van 379 woningen in Anna Paulowna zijn wij door de betreffende woningcorporatie gevraagd verdeeld over 3 locaties 64 nieuwbouw appartementen te bouwen.

Troelstralaan – Amsterdam

Voor een woontoren van acht verdiepingen hoog te Amsterdam, hebben we 20 vrije sector appartementen gebouwd. Samen met de opdrachtgever hebben we de handschoen opgepakt om een DO en daarna een...