ToekomstGroep

Het fundament voor morgen

We zijn er voor veelzijdig en innovatief vastgoedonderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zo spannen we ons in voor woningen en werk-plekken die passen bij de wensen van morgen.

Lees meer

Bouw jij mee aan het fundament voor morgen?

Bij ToekomstGroep bieden we je de kans het beste uit jezelf te halen. Als groeiende organisatie met oog voor de toekomst en een duurzaam Nederland, investeren we extra in onze collega’s en in onze dienstverlening. Juist door onze groei en diversiteit aan activiteiten, zijn er volop kansen om hier te starten en/of door te groeien. Kom jij bij ons bouwen aan jouw eigen toekomst én die van je omgeving?

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur binnen ToekomstGroep is heel open. Jouw collega’s zijn altijd behulpzaam en niet te beroerd om een stapje harder te gaan om zo samen een nog mooier resultaat te behalen. Iedereen wordt als mens gelijk behandeld en er heerst een familiegevoel. Je wordt gehoord, je krijgt de kans te leren van je collega’s, komt samen tot oplossingen en successen… die vieren we met elkaar!

Ontwikkelmogelijkheden

Bij de ToekomstGroep ben jij ‘Ondernemer van je eigen loopbaan’. Iedereen krijgt bij ons de kans om zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Jaarlijks wordt deze ontwikkelbehoefte besproken met de leidinggevende en worden er binnen de organisatie diverse innovatieve trainingen gevolgd. Dit kan op individueel niveau of op groepsniveau, bijvoorbeeld door een vakinhoudelijke training voor de hele afdeling te verzorgen. Zo doen we er alles aan om de kwaliteiten en expertise van onze vakprofessionals te waarborgen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

We waarderen jou als medewerker in de breedst mogelijke zin. We zorgen voor een goede balans tussen werk en privé door het bieden van flexibele starttijden en parttime werken. We staan altijd open voor overleg. Daarnaast bieden we een financiële bijdrage voor sportabonnementen, een beeldschermbril, korting op luxe artikelen via een online personeelsvoordeelwinkel, stoelmassages op kantoor en de leukste (team)uitjes. En zet jij je extra in voor de organisatie en jouw collega’s? Dan mag je daar ook iets voor terugverwachten.