Verduurzaming & renovatie

Luxemburglaan – Heemskerk

Bij dit project – het verduurzamen van drie L-flats van 7-8 verdiepingen hoog en één flat van 12 verdiepingen hoog – ging het om een EMVI uitvraag waarbij het plan van aanpak het belangrijkste was; de prijs stond op de tweede plaats. De bewoners zijn betrokken geweest bij het beslissen van de partij die het project mocht uitvoeren. Na de gunning hebben we het plan geoptimaliseerd, zodat we de werkzaamheden uitgevoerd konden worden volgens het beschikbare budget per VvE.

Werkzaamheden
  • Glas vervangen
  • Draaiende delen vervangen
  • Galerijhekken vervangen
  • Dilatatievoegen vervangen
  • Schilderwerk
  • Betonherstel
Luxemburglaan – Heemskerk
Bijzonderheden

Er is meer dan 6.500 m1 galerij staalhek vervangen door aluminium; in samenwerking met de woningcorporatie en vier VvE’s. Deze werkzaamheden zijn gedurende diverse jaren gefaseerd uitgevoerd.

Luxemburglaan – Heemskerk
Luxemburglaan – Heemskerk

Meer beelden van
Luxemburglaan – Heemskerk
No items found.
Meer
Verduurzaming & renovatie
projecten

Louweshoek – Amsterdam

Voor het verduurzamen en renoveren van 48 woningen in Amsterdam, hebben we allereerst in een bouwteam twee woningen en een trappenhuis als pilot geëngineerd en uitgevoerd. Na deze pilot zijn de...

Venenlaankwartier – Hoorn

Vanuit een langdurig raamcontract, ofwel een meerjarige samenwerking met een woningcorporatie, hebben we als uitvoerende partij het plan van aanpak en de uitvoering bepaald voor het verduurzamen van..

Cavaljéplein – Purmerend

Deze (UAV-GC) uitvraag bestond uit een functionele omschrijving van het eindproduct. Met een planontwikkeling hebben we 216 woningen in Purmerend bekeken en doorgerekend van de bestaande situatie...