Brigitte Otten
quote
“Er is altijd een plek waar je jouw eigen werkgeluk kunt uitbouwen.”
quote
MEDEWERKERSVERHALEN

Brigitte Otten

Brigitte is bij ons terechtgekomen via een uitzendbureau in 2010. Sindsdien is ze meegegroeid met ToekomstGroep. Als mens en als medewerker. “Ik ben hier nu zo’n 12,5 jaar in dienst. Begonnen op de service-afdeling voor dagelijks onderhoud, ging het na 10 jaar toch kriebelen. Ik wilde mezelf verder ontwikkelen, want alles ontwikkelt en groeit. Zodoende werd ik planner service, secretaris OR… en eigenlijk ben ik inmiddels een manusje van alles!”

Bouwen aan het fundament van morgen

“In feite doe ik allerlei administratieve werkzaamheden waardoor alles soepel verloopt. Zo ondersteun ik de mutatie-afdeling voor opdrachtgever Elan Wonen en ontzorg ik onze projectleiders en werkvoorbereiders.” Brigitte heeft een gezin met twee jonge kinderen en is in 2022 getrouwd met een ander (ex)lid van ToekomstGroep (schilder)familie: Mark Bakker! “Het bouwen aan de toekomst én het familiegevoel ervaar ik hier heel letterlijk.” Waar Brigitte binnen haar generatie is opgegroeid in relatieve welvaart, merkt ook zij duidelijk dat er nu veel verandert en beter kan. “Ik wil zelf ook niets liever voor mijn kinderen dan dat zij goed, betaalbaar en gelukkig kunnen wonen. En misschien komen zij zich daar ook wel voor inzetten bij dit bedrijf. Dan is de cirkel helemaal rond!”

Werkgeluk

“ToekomstGroep is een mooi en gezond bedrijf. De mensen waarmee je hier werkt, maken het ook dat ik nooit met tegenzin naar mijn werk ga.” Ook binnen de bouwwereld heb je natuurlijk met verschillende mensen te maken, maar volgens Brigitte merk je daar niet veel van. Ook niet als vrouw in een ‘mannenwereld’. “Ik heb alleen maar prettige ervaringen. Je moet zelf natuurlijk ook investeren in de mensen om je heen. Hoe zijn ze, wat is hun karakter en hoe ga je daar het best mee om. Zo creëer je een optimale samenwerking en fijne bedrijfscultuur.”

Je eigen toekomst

“Ik heb het als heel fijn ervaren hoe ze me hier met raad en advies hebben bijgestaan binnen mijn ontwikkeling. Er wordt gekeken naar 'wat wil jij en wat heeft het bedrijf nodig?' Zodoende ben ik heel soepel in de voor mij best passende werkzaamheden gegroeid.” Bij ToekomstGroep is geen dag hetzelfde. Vind je dat fijn, dan hoef je volgens Brigitte niet langer te twijfelen. Kom hier werken! “Het is een breed en afwisselend bedrijf, waardoor er altijd een plek is waar je jouw eigen werkgeluk kunt uitbouwen.”