Rianne Doosjen
quote
“Je komt hier direct in een warm bad terecht.”
quote
MEDEWERKERSVERHALEN

Rianne Doosjen

Rianne is in september 2021 begonnen bij ToekomstGroep, waar ze een snelle ontwikkeling heeft mogen doormaken als werkvoorbereider op het gebied van verduurzaming en energetische verbetering. “Mooi dat je hier zoveel kansen krijgt.”

Bouwen aan het fundament van morgen

De werkzaamheden van Rianne werden vanaf dag één, toen nog als assistente, al snel steeds uitgebreider. Toen een collega nieuwe stappen zette, nam Rianne de volledige functie als werkvoorbereider over. Nu is ze elke dag bezig met een heel divers pakket aan taken, van het voorbereiden van projecten, contacteren van onderaannemers en het schakelen met opdrachtgevers, tot een stukje begroting en zorgen dat al het materiaal op het juiste moment ter plaatse is. “Aan de ene kant is het administratief veel regelen op kantoor, maar soms moet ik ook gewoon naar de bouwplaats. Heel divers dus!”

Werkgeluk

“Nu met de stijgende gasprijzen, vind ik het heel mooi om mensen te kunnen begeleiden op weg naar toekomstbestendige en energie neutrale(re) woningen. Tijdens ieder project ben ik met allerlei facetten én mensen bezig. Heel leuk om zo veel verschillende contacten te onderhouden en een band op te bouwen. Wat betreft hier intern, je komt als medewerker direct in een warm bad terecht. Niets is te gek en je voelt je meteen geaccepteerd. Ik durf zelfs wel te spreken van een echt familiegevoel.”

Je eigen toekomst