Jeroen Veeken
quote
“Het mooie aan dit bedrijf is de oprechte aandacht voor de mens achter de medewerker.”
quote
MEDEWERKERSVERHALEN

Jeroen Veeken

Jeroen heeft binnen ToekomstGroep al een heel traject mogen doorlopen. Na zijn opleiding MBO bouwkunde liep hij bij verschillende bedrijven stage. Zijn eindstage bracht hem bij ToekomstGroep. Daar kon hij meteen blijven, maar toch besloot hij eerst nog zijn HBO te halen. “In september 2008 ben ik afgestudeerd op het HBO en kon ik gelukkig nog steeds terecht bij dit bedrijf. Sterker nog, ik werd enorm warm onthaald.” Na werkvoorbereider, calculator, projectleider, bedrijfsleider en adjunct directeur is Jeroen sinds januari 2023 directeur.

Bouwen aan het fundament van morgen

Jeroen is in zijn functie mede verantwoordelijk voor verduurzaming en onderhoud. “Voor woningcorporaties, hotels, panden van gemeenten, het werk is erg afwisselend.” Terwijl een paar jaar terug stroom en gas nog relatief goedkoop was, ervaren we nu met zijn allen een grote ommezwaai. En dat creëert een enorme boost in het maatschappelijk bewustzijn. “Door de hoge energiekosten zijn mensen nu opeens extra bewust van het belang van een duurzame woning. Verduurzaming in combinatie met vastgoedonderhoud; dat zal de komende 20 á 30 jaar de bouw ontzettend bepalen.”

Werkgeluk

“Het mooie aan dit bedrijf is de oprechte aandacht voor de mens achter de medewerker. Zo blijft het werk ook echt leuk en blijven mensen gemotiveerd. De cultuur is erg laagdrempelig, de projecten zijn uitdagend en je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En er werken hier gewoon hele leuke mensen! We doen het hier met zijn allen en kunnen niet zonder elkaar. De ToekomstGroep is echt een team.”

Je eigen toekomst

“Vanuit dat besef dat we het hier allemaal samen doen, vind ik het persoonlijk ook erg belangrijk om altijd te blijven leren van elkaar. Openstaan om elkaar te begrijpen in het werk én als mens.” ToekomstGroep zet zich ook in voor het langdurig werkgeluk van haar medewerkers. “Denk aan het bieden van goede beschermingsmiddelen en een veilige werkomgeving. We willen onze mensen natuurlijk langdurig aan ons binden, maar als ze dan een keer vertrekken, is het vooral belangrijk dat ze ook dan nog verzekerd zijn van langdurig leefgeluk.”