Verduurzaming & renovatie

Ebbenhout – Zaandam

Dit project te Zaandam kende twee fases. In fase één hebben we 83 woningen gerealiseerd middels een renovatietraject. Zodra deze woningen bewoond waren, hebben we in fase twee een bestaand pand opgetopt met 14 extra appartementen.

Werkzaamheden
Ebbenhout – Zaandam
Bijzonderheden

Omdat we te maken hadden met werkzaamheden boven een bestaande supermarkt welke zeven dagen in de week open is, hebben we alles just in time met de supermarkt georganiseerd en gepland. Daarnaast hebben we vanwege de locatie (in het centrum bij het spoor) rekening gehouden met (het terugdringen van) geluidsoverlast voor de toekomstige bewoners.

Ebbenhout – Zaandam
Ebbenhout – Zaandam

Meer beelden van
Ebbenhout – Zaandam
No items found.
Meer
Verduurzaming & renovatie
projecten

Louweshoek – Amsterdam

Voor het verduurzamen en renoveren van 48 woningen in Amsterdam, hebben we allereerst in een bouwteam twee woningen en een trappenhuis als pilot geëngineerd en uitgevoerd. Na deze pilot zijn de...

Luxemburglaan – Heemskerk

Bij dit project – het verduurzamen van drie L-flats van 7-8 verdiepingen hoog en één flat van 12 verdiepingen hoog – ging het om een EMVI uitvraag waarbij het plan van aanpak het belangrijkste was...

Venenlaankwartier – Hoorn

Vanuit een langdurig raamcontract, ofwel een meerjarige samenwerking met een woningcorporatie, hebben we als uitvoerende partij het plan van aanpak en de uitvoering bepaald voor het verduurzamen van..