Techniek

Econic: 200 hybride warmtepompen

In samenwerking met Econic plaatsen we op jaarbasis circa 200 hybride warmtepompen bij particulieren. Met een hybride warmtepomp kan tot 50% van het gasverbruik van de CV installatie worden bespaard.

Werkzaamheden
  • Monteren en aansluiten van de binnen – en buitenunit
  • Inregelen van de installatie
  • Adviseren van de bewoners over het gebruik van de installatie (besparingsadvies)
Econic: 200 hybride warmtepompen
Bijzonderheden

Geen enkele particuliere woning is hetzelfde, elke woning is maatwerk met bijbehorende wensen. Onze werkzaamheden starten altijd met een woningschouw, dit kan zowel op locatie als online zijn. In het geval van een complexe woning wordt de schouw altijd op locatie uitgevoerd.

Econic: 200 hybride warmtepompen
Econic: 200 hybride warmtepompen

Meer beelden van
Econic: 200 hybride warmtepompen
No items found.
Meer
Techniek
projecten

Rivierenwijk – Heerhugowaard

Voor onze opdrachtgevers Woonwaard en HVC hebben we 140 woningen in Heerhugowaard aardgasloos gemaakt, dan wel van het gas overgezet op HVC stadswarmte.

De Drie Hoven – Amsterdam

Voor dit project hebben we een collectief gasgestookt zorgcomplex in Amsterdam getransformeerd naar 120 individuele appartementen, waarbij voor de verwarming en het warm tapwater gebruik wordt...

Welwonen: 124 ketelvervangingen

Voor Welwonen hebben we in 2022 op basis van planmatig onderhoud de CV ketels van 18 jaar en ouder vervangen. Wij zijn geselecteerd op basis van het meest efficiënte en concurrerende uitvoeringsplan.