Nieuwbouw & transformatie

Enza Zaden – Enkhuizen

Mede door de bevolkingsgroei in de wereld heeft Enza Zaden een explosie meegemaakt qua omzet en personeel. Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf. Dat betekent dat ze groenterassen ontwikkelen in meer dan 30 internationale en lokale gewassen. De zaden ervan produceren en verkopen ze over de hele wereld. Enza Zaden investeert fors in innovatie. Sinds 2011 is ToekomstGroep “huis”aannemer bij dit bedrijf. Zo hebben we alle nieuwbouw/uitbreiding van de bestaande locatie van Enza Zaden in Enkhuizen mogen verrichten en de interne aanpassingen/verbouwingen mogen doorvoeren. In een bouwteam hebben we de werkzaamheden gerealiseerd, waarbij we samen met de opdrachtgever de werkzaamheden hebben ‘ingekocht’. Mede hierdoor was er volledige transparantie.

Werkzaamheden
Enza Zaden – Enkhuizen
Bijzonderheden

We hebben ondertussen diverse nieuwbouwpanden (sandsloot gebouw (17.000m2) / Innova (lab-gebouw) mogen neerzetten en de bestaande panden in verschillende fases mogen restylen en herindelen. De samenwerking verloopt bijzonder goed.

Enza Zaden – Enkhuizen
Enza Zaden – Enkhuizen

Meer beelden van
Enza Zaden – Enkhuizen
No items found.
Meer
Nieuwbouw & transformatie
projecten

30 appartementen ‘Meerpaal’ - Anna Paulowna

Naast het gefaseerd verduurzamen van 379 woningen in Anna Paulowna zijn wij door de betreffende woningcorporatie gevraagd verdeeld over 3 locaties 64 nieuwbouw appartementen te bouwen.

Intermaris – Hoorn

Verdeeld over twee locaties in Hoorn hebben we 37 sociale eengezinswoningen getransformeerd in slimme, duurzame, gezonde, comfortabele, energie neutrale én betaalbare woningen. Het zijn fijne woningen

Troelstralaan – Amsterdam

Voor een woontoren van acht verdiepingen hoog te Amsterdam, hebben we 20 vrije sector appartementen gebouwd. Samen met de opdrachtgever hebben we de handschoen opgepakt om een DO en daarna een...