Hennie Overmars
quote
“Er wordt hier heel goed voor je gezorgd als medewerker.”
quote
MEDEWERKERSVERHALEN

Hennie Overmars

Deze schilder is al maar liefst 32 jaar werkzaam bij ToekomstGroep. Na zijn schooltijd heeft hij eerst ervaring opgedaan bij een aantal andere schildersbedrijven, maar belandde uiteindelijk bij ToekomstGroep. “Praktisch is het hier allemaal heel goed geregeld. Vanaf het begin voelde het heel vertrouwd en bijna letterlijk als thuiskomen.”

Bouwen aan het fundament van morgen

“Als medewerker word je hier goed bijgeschoold, ook dat hebben ze goed geregeld. De tijd tikt natuurlijk op meerdere vlakken door, ook als schilder moet je bijblijven. Wat betreft verduurzamen; dat zit eigenlijk van oudsher in ons vak verscholen. Schilderwerkzaamheden dragen daar aan bij. Maar je merkt zeker nieuwe ontwikkelingen, zoals een andere werkaanpak en vernieuwende verfmaterialen.”

Werkgeluk

“Persoonlijk werk ik met een vast groepje en dat zijn toevallig ook allemaal Volendammers die ik al kende. Maar sowieso is de sfeer in dit bedrijf altijd goed. Het is informeel, we maken veel plezier met elkaar; een feestje op zijn tijd komt zeker voor. En er wordt hier heel goed voor je gezorgd als medewerker. Op een gegeven moment heb ik anderhalf jaar in de ziektewet gezeten, ook daarin ben ik ontzettend ondersteund. Ja, dan gaat die zorg als vanzelfsprekend twee kanten op.”

Je eigen toekomst