ToekomstGroep Dienst onderhoud & service

ToekomstGroep

Het fundament voor morgen

We zijn er voor veelzijdig en innovatief vastgoedonderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zo spannen we ons in voor woningen en werk-plekken die passen bij de wensen van morgen.

Lees meer
diensten

Onderhoud & service

We bieden elke opdrachtgever een optimale service dankzij een totaalpakket aan planmatig en niet-planmatig onderhoud.

Onderhoud

Al het vastgoedonderhoud richten we op de toekomst, waarbij we openstaan voor nieuwe innovaties. Want het gaat er niet alleen om wat er belangrijk is voor vandaag, maar ook voor morgen. 

Bouwkundig onderhoud

Denk hierbij aan bouwkundige werkzaamheden als het (deel)vervangen van gevels en kozijnen, ondersteunend schilderwerk en brandwerende maatregelen. 

Houtrotherstel

Om de kwaliteit van het verfsysteem te borgen is het voorbereiden van een houten ondergrond één van de belangrijkste voorwaarden. In het geval van houtrot beoordelen we de oorzaken en zorgen we ervoor dat herhaling in de toekomst voorkomen wordt. 

Beglazing

Door het aanpassen van beglazing verduurzamen we efficiënt gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de beglazing in bestaande kozijnen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van rendementsglas, hardglas, zoals doucheschermen, balkons en liftschachten. Ook dit met het oog op verduurzamen.

Schilderwerk

We verzorgen schilderwerk van woningen en gebouwen in de breedste zin van het woord, met uitzondering van particulieren en constructiewerk. Omdat we schilderwerkzaamheden meestal uitvoeren in de bewoonde situaties, doen we dat altijd met veel oog voor de gebruiker.

ToekomstGroep services

Service

De kern van onze service ligt in het goed luisteren naar de opdrachtgever. Wij streven naar een hoge snelheid van handelen en een hoog 'in één keer goed'-gehalte bij een serviceopdracht. Voor onze opdrachtgevers betekent dit het behalen van de afgesproken servicenormen, maar minstens even belangrijk voor de bewoners, het herstel van hun woongeluk.

Dagelijks onderhoud

Bij elk reparatieverzoek dat bij ons binnenkomt, komen we snel in actie. Binnen twee uur nemen we contact op met de betreffende huurder(s) en maken we direct een afspraak (volgens prioritering).

Mutatie onderhoud

Adequate en vakkundige werkzaamheden om een woning snel te kunnen opleveren, dan wel terug te brengen naar de verhuurbare staat. Uiteraard altijd tegen vooraf vastgestelde prijzen. 

Afkoop

De service van gebouwen kan voor een vast bedrag per jaar worden afgekocht. Dit scheelt veel administratieve last. We stellen gezamenlijk vast wat er binnen het servicepakket valt.

Bouwkundig onderhoud

Denk hierbij aan bouwkundige werkzaamheden als het (deel)vervangen van gevels en kozijnen, ondersteunend schilderwerk en brandwerende maatregelen. 

Gerelateerde projecten

Hotel Pulitzer – Amsterdam

In 1614 begonnen de commissarissen van de nieuwe fortificatie met de toewijzing van kavels in het gebied gelegen tussen de Keizersgracht, de Prinsengracht en de Reestraat. Een aantal grachtenpanden...

Schreierstoren – Amsterdam

De Schreierstoren maakte vroeger deel uit van de stadsmuur van Amsterdam en is gebouwd in 1487. ToekomstGroep is één van de partijen die geselecteerd is voor een raamcontract, voor de restauratie...

Westergasfabriek – Amsterdam

In dit rijksmonument komen historische waarden en vernieuwende ideeën samen; met een eigengereid, maar tegelijkertijd typisch Amsterdam karakter. Op het terrein zijn meerdere, unieke locaties te...
Medewerkersverhalen

Jeroen Veeken

Separated they live in Bookmarks right at the coast of the famous Semantics, large language ocean Separated they live in Bookmarks right.

Overige diensten

Verduurzaming & renovatie

Onderhoud & service

Techniek

Nieuwbouw & transformatie