ToekomstGroep

Het fundament voor morgen

We zijn er voor veelzijdig en innovatief vastgoedonderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zo spannen we ons in voor woningen en werk-plekken die passen bij de wensen van morgen.

Lees meer
DIENSTEN

Techniek

Techniek neemt een steeds intensievere en belangrijke plek in binnen de bouwsector. Zowel bij het verduurzamen en optimaliseren van bestaande gebouwen als bij nieuwbouw is techniek een prominent onderdeel van het proces. ToekomstGroep vindt het daarom belangrijk dat deze werkzaamheden met eigen mensen en de juiste expertise worden uitgevoerd. ToekomstGroep kan hiermee ieder project inclusief techniek aanbieden. En dat is vrij uniek.

Onze expertise binnen techniek focust zich op twee disciplines: warmte en mechanische ventilatie. De techniek rondom warmte heeft alles te maken met het opwekken van warmte in een gebouw of woning, zoals centrale verwarming en warmtepompen. Mechanische ventilatie draait om het ventileren via een afzuiging of inblaassysteem.

Individuele aansluiting

We focussen op een individuele aansluiting van gebouwen en woningen (grondgebonden en appartementen). Hiervoor beschikken we niet alleen over de juiste techniek, maar ook over alle benodigde certificaten. 

Bestaande bouw en nieuwbouw

Onze diensten op het gebied van techniek bieden we aan voor zowel de bestaande bouw en transformaties (vervanging en renovatie) als nieuwbouw. 

Service en onderhoud

De service en het onderhoud van de installaties worden altijd meegenomen; we plaatsen deze niet alleen maar verlenen ook de nodige service. Alles om de kwaliteit en het wooncomfort te bevorderen. 

quote
“Met onze duurzame oplossingen qua techniek dragen wij met veel plezier bij aan meer woongeluk”
quote

Paul Leguijt

Gerelateerde projecten

Welwonen: 124 ketelvervangingen

Voor Welwonen hebben we in 2022 op basis van planmatig onderhoud de CV ketels van 18 jaar en ouder vervangen. Wij zijn geselecteerd op basis van het meest efficiënte en concurrerende uitvoeringsplan.

De Drie Hoven – Amsterdam

Voor dit project hebben we een collectief gasgestookt zorgcomplex in Amsterdam getransformeerd naar 120 individuele appartementen, waarbij voor de verwarming en het warm tapwater gebruik wordt...

Rivierenwijk – Heerhugowaard

Voor onze opdrachtgevers Woonwaard en HVC hebben we 140 woningen in Heerhugowaard aardgasloos gemaakt, dan wel van het gas overgezet op HVC stadswarmte.

Overige diensten

Verduurzaming & renovatie

Onderhoud & service

Techniek

Nieuwbouw & transformatie